السلام عليكم وبما ان هذه اول مشاركه لي في هذه المنتدى او اي منتدى اخر ارجو ان تعذروني على اخطائي الاملائيه والتعبيريه .
الوصفه هيا على حسب الاشخاص وكل مزاد تزيدي الكميه
المقادير: لحم مفروم حوالي ربع كيلوا, راس بصل مفروم, فصين ثوم مهروس,شوية كبزره مفرومه,فلفل اخضر مفروم انا بفضل الحار علشان الطعم, وحبتين بطاط مقطعه بطول مثل الشبس وحبتين طماطم مقطعه مربعات.
البهارات:شوية كمون,شوية فلفل اسود, شويه مسحوق الكاري, وملح
الطريقه: طبعا تاخدوا المقادير الي هيا اللحمه الكبزره البصل الثوم الفلفل الاخضر وتخلطيهم مع بعض ومن غير البطاط او الطماطم وبعدين ترشي عليهم الملح والكمون مع الفلفل الاسود والكاري وخلطيهم تمام لغاية ماالخليط ينسجم مع بعض بعدين اعمليهم مثل الكباب اذا حبيبتي بطول او ان خليتيه على شكل كرات على حسب الذوق على جنب جيبي مقلى وحطي عليه زيت بس ميكونش كثير وحمري كرات الكباب وكل متحمر جهه اقلبيه لغايه ميحمر الكباب حطي عليه الطماطم وحركيه اذا حبيتي تزيدي شوية زيت تقدري علشان يتحمر مع بعض وبعدين رشي عليه كل البهارات الي انذكرت من قبل وحطي عليه شويه كبزره مع فلفل الاخضر المقطع اسكبي عليه شويه ميه وخليه يفور شويه لغاية متحسي ان المزيح اتكاتف شويه حطي عليه البطاط المقطع طوال وحركيهم مع بعض رشي عليهم ملح واخطليهم كويس علشان الصوص يخطلط بلبطاط والملح خليه شويه على النار وبعدين لصي الفرن على درجه 350 بعد ميسخن الفرن دخلي المقلى تبع الكباب وخليه بلفرن لغاية متحسي ان البطاط استوى وقدميه مع الرغيف او الروتي وبصحه وعافيه .